Instal·lacions

Més de 20 anys d'experiència confirmen la vocació al servei.

Cada dia tenim més clients satisfets i demostren la seva fidelitat brindant-nos la responsabilitat d'execució dels seus projectes...

La companyia aposta de forma creixent, per l'adjudicació "clau en mà" del capítol d'instal·lacions. Actua com a contractista integral d'instal·lacions, abastant des del disseny fins a la posada en marxa i posterior operació i manteniment.

INSTAL·LACIONS MECÀNIQUES
IMG_0460 copy.jpg

Climatització

2.jpg

Ventilació Industrial

Sistemas de PCI.jpg

PCI

L'equip tècnic adapta les necessitats o requeriments del projecte i t'ajudem a realitzar la millor i més correcta solució.

 

Treballem en projectes de grans dimensions industrial i d'edificació i també en solucions tècniques de menor grandària, el que demostra flexibilitat i fidelitat.

Gràcies a l'experiència en el mercat, podem realitzar projectes d'instal·lació de sistemes de ventilació amb les millors garanties i els millors resultats.

 

Buscant i oferint qualitat garantida en els nostres serveis i instal·lacions.

És indispensable comptar amb una bona memòria de la demanda d'aquesta activitat, marcada pels canvis legislatius, cada vegada més exigents. Envoltar-te de equips tècnics adequats i fabricants de primer nivell, així com l'increment de les necessitats dels clients (buscar economies d'escala i sinergies en la contractació a proveïdors d'instal·lacions) i d'oferir un servei integral de qualitat als clients. Una àrea de negoci que necessita un equip que hagi participat en projectes de gran envergadura i un gran coneixement tècnic.

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES

Electricitat

IMG_1427.JPG

Instal·lacions Especials

Prestem atenció a tots els detalls a l'hora de realitzar els nostres projectes. Especialment curosos atenent a la legislació vigent i amb totes les mesures de seguretat pertinents.

L'equip està altament qualificat i, a més, el grup d'empreses a nivell nacional compta amb una àmplia experiència en la realització de projectes d'instal·lacions elèctrica i especials.

Per contribuir a aquesta aposta i comptant amb equip propi d'Enginyeria Elèctrica per a subministrament i construcció d'instal·lacions i equipaments diversos per als diferents sectors de la indústria i de l'edificació (hospitals, hotels, CPDs, estacions i edificis terminals, edificis singulars, instal·lacions esportives , naus industrials i hangars, etc.)

Logotipo_CLIDE_+_Descripción.jpg

SERVEIS

Logotipo_CLIDEMAN_+_Descripción.jpg

ÍNDEX

© 2020 per CLIDE. Tots els drets reservats. GRUPO CALOT.

  • Instagram CLIDE
  • LinkedIn CLIDE