CLIDE
Climatización Integral De Edificio, S.A.

CLIDE porta més de 20 anys dedicats a les instal·lacions i l'eficiència energètica

Més de 20 anys d'experiència confirmen la vocació al servei.

Cada dia tenim més clients satisfets i demostren la seva fidelitat brindant-nos la responsabilitat d'execució dels seus projectes...

Treballem en projectes tant de grans dimensions com en projectes una mica més modestos, el que demostra que com a empresa, som molt flexibles i som capaços d'escalar tot tipus de projecte amb els recursos i mitjans adequats

 

Gràcies als més de 20 anys d'experiència en el mercat de la climatització, podem realitzar projectes d'instal·lació de sistemes de ventilació amb les millors garanties i per descomptat amb els millors resultats possibles. Buscant i oferint sempre qualitat en els nostres serveis i instal·lacions.

Els nostres projectes de ventilació són realitzats en tota la geografia nacional, el que demostra un cop més la nostra flexibilitat i capacitat per afrontar tot tipus de projectes de sistemes de ventilació independentment de les seves requisits o particularitats específiques.

Trobem sempre les millors solucions tècniques relacionades amb sistemes industrials electromecànics d'aire condicionat i tot el referent a climatització industrial. Disposem d'equip tècnic per a la realització de projectes d'electricitat, sistemes especials. Som experts tant en el tracte d'aire condicionat fred i de calor, de manera que sigui quina sigui la necessitat o requeriment del teu projecte en Clide, podem ajudar-te a realitzar la millor i més correcta solució.

Logotipo_CLIDE_+_Descripción.jpg

SERVEIS

Logotipo_CLIDEMAN_+_Descripción.jpg

ÍNDEX

© 2020 per CLIDE. Tots els drets reservats. GRUPO CALOT.

  • Instagram CLIDE
  • LinkedIn CLIDE