CLIDEMAN
Clide Mantenimiento, S.L.

CLIDEMAN experts en manteniment de sistemes de climatització

Més de 20 anys d'experiència confirmen la vocació al servei.

Cada dia tenim més clients satisfets i demostren la seva fidelitat brindant-nos la responsabilitat d'execució dels seus projectes...

Disposem de l'últim en tecnologia, peces, materials i instrumental necessari destinat a la realització d'aquest tipus de projectes. A més, els nostres equips de treball compten amb una àmplia experiència i formació en la realització i execució de projectes de sistemes de climatització

 

Comptem amb un departament específic destinat al manteniment de sistemes de ventilació el que ens permet tenir un alt grau d'especialització i coneixement sobre els mateixos. Els nostres treballadors atenen de manera periòdica a cursos formatius i estan constantment actualitzats.

Més de 20 anys d'experiència ens confirmen com una empresa referent en el manteniment de sistemes de ventilació de tota mena. Independentment de la complexitat del projecte som capaços de realitzar i prestar el millor servei de la indústria.

 

Experts en manteniment de sistemes de climatització integral d'edificis. Busquem sempre la solució més d'acord al teu projecte de climatització i / o d'aire condicionat fred o calent. Som també experts en el manteniment de sistemes complexos de climatització industrial, i sistemes electromecànics per què comptem amb una àmplia experiència.

Logotipo_CLIDE_+_Descripción.jpg

SERVEIS

Logotipo_CLIDEMAN_+_Descripción.jpg

ÍNDEX

© 2020 per CLIDE. Tots els drets reservats. GRUPO CALOT.

  • Instagram CLIDE
  • LinkedIn CLIDE