SERVEIS

EN CLIDE T'OFERIM LES MILLORS SOLUCIONS

La companyia aposta de forma creixent com a contractista integral, per l'adjudicació "clau en mà" del capítol d'instal·lacions.

Actua com a contractista integral d'instal·lacions, abastant des del disseny fins a la posada en marxa i posterior operació i manteniment.

Oferim solucions en climatització integral d'edificis pensades en exclusivitat per al teu cas particular. Realitzem un estudi previ de la situació per realitzar projectes industrials de climatització amb totes les garanties.

Trobem sempre les millors solucions relacionades amb les instal·lacions electromecàniques, climatització industrial, ventilació, electricitat i instal·lacions especials. Som experts tant en el tracte d'aire condicionat fred i de calor, de manera que sigui quina sigui la necessitat o requeriment del teu projecte en Clide, podem ajudar-te a realitzar la millor i més correcta solució.

Servei de manteniment preventiu, correctiu i conductiu de qualitat. És vital per al bon funcionament de les instal·lacions, de manera que necessiten un servei de manteniment preventiu i correctiu tècnicament solvent, amb una capacitat de resposta àgil davant de qualsevol tipus de situació que es pugui produir.
Els clients poden triar la modalitat que millor s'adapti a les seves necessitats. En el manteniment conductiu nostres professionals estan "in situ" controlant el bon funcionament de la instal·lació.

Millorar l'eficiència energètica dels edificis genera beneficis mediambientals, disminueix la despesa d'energia i millora el confort.

Analitzem cada cas en profunditat, estudiant l'estat de la instal·lació i valorant tant tècnica com econòmicament les millors mesures per a cada edifici.

Posem a disposició dels clients un tracte personalitzat i un equip de professionals altament qualificats, preparats per respondre a qualsevol incidència que pugui succeir a qualsevol hora, tots els dies de l'any.

Logotipo_CLIDE_+_Descripción.jpg

SERVEIS

Logotipo_CLIDEMAN_+_Descripción.jpg

ÍNDEX

© 2020 per CLIDE. Tots els drets reservats. GRUPO CALOT.

  • Instagram CLIDE
  • LinkedIn CLIDE